Crooked I – Psalm 82:v6 (Mixtape)

Σήμερα κυκλοφόρησε η mixtape του Crooked I “Psalm 82:v6”. Εμπεριέχει 18 κομμάτια τα οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ..

και να κατεβάσετε εδώ :

01 Psalm 82 v6 Intro (Produced By Quest)
02 G’s Us – ft. Roc Marciano (Produced By Komplex)
03 G.A.N.G Up (Grind And Never Give Up) – ft. Medi (Produced by G Rocka)
04 Monsters – ft. Slaughterhouse & Colin Monroe (Produced By Boi-1da)
05Nikki (Produced By Tito Ali)
06 Niggaz Winnin – ft.Trae The Truth & Melody Angel (Produced By G Rocka & Medi)
07 Fuck u Pay Me– ft. Twista & K-Young (Produced By Tight Mike)
08 And She Don’t Even Know – ft. Soopafly & Kobe (Produced By Pitchshifters
09 Let the Beat – ft. KeAna (Produced By The Renaissance)
10 Ratchet Heauxs (Produced by I-Nine)
11 Roll Call 2 – ft. Bad Lucc, Coniyac, Locksmith & Mykestro (Produced By Aktive)
12 3 The Hard Way – ft. Kurupt & Ras Kass (Produced by Aktive)
13 Team COB – ft. Horseshoe Gang & Iceman (Produced By G Rocka & Medi)
14 Real Niggaz – ft. Freeway Rick Ross (Produced By Komplex)
15 Never Forget– ft. Eddie Fontaine (Produced By Snaz)
16 It Feels Good As A MF (Produced By Komplex)
17 Praise GOD (Produced By Tabu)
18 BBBB ft. Tena Jones (Produced By Tabu)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *