Album Snippets: R.Kelly – Write Me Back

To νέο album του R.Kelly έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία εν όψει της επίσημης δισκογραφικής κυκλοφορίας του και στην συνέχεια μπορείτε να πάρετε μία γεύση όλων των κομματιών που θα συμπεριλαμβάνονται στο επόμενο project του πασίγνωστου RnB τραγουδοποιού. Ακολουθεί και η tracklist του δίσκου μ’ όλους τους τίτλους της standart και deluxe edition.


1. Love Is
2. Feelin Single
3. Lady Sunday
4. When A Man Lies
5. Clipped Wings
6. Believe That It’s So
7. Fool for You
8. All Rounds on Me
9. Believe in Me
10. Green Light
11. Party Jumpin
12. Share My Love

Deluxe Version:

13. Beautiful in This Mirror
14. You Are My World
15. From the Sky
16. One Step Closer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *