Mixtape: Dirty South – Phazing Radio #003

To νέο επεισόδιο του Dirty South εμφανίζεται με ενδιαφέρον tracklist και γι’ άλλη μια φορά θα κρατήσει το ενδιαφέρον των ακροατών που γουστάρουν αυτά τα podcasts με τα φρέσκα και εντυπωσιακά House tunes.


01. Miike Snow – Devil’s Work (Dirty South Remix)
02. Qulinez – Troll (Sick Individuals Remix)
03. Avicii & Nicky Romero – Nicktim
04. Porter Robinson – Language
05. Michael Brun & Special Features vs. Gotye – Synergy vs. Somebody You Used To Know
06. John Dahlback – Embrace
07. Nari & Milani vs. Florence & The Machine – Atom vs. You’ve Got The Love (Dirty South Mashup)
08. Avicii feat. Salem Al Fakir – Silhouettes
09. Dirty South & Those Usual Suspects vs. Eric Prydz – Walking 2 Night (Sebastian Ingrosso Bootleg)
10. Henrik B feat. Rudy – Leave A Light On (NO_ID Remix)
11. Keane – Silenced By The Night (Alesso Remix)
12. Thomas Bangalter & Dj Falcon – Together

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *