Mixtape: Tha Dogg Pound – DPGC’ology

Έτσι από το πουθενά επιστρέφει η ιστορική κλίκα της Δύσης με νέο street tape. Kurupt και Daz Dillinger συναντιούνται με τον Snoop Dogg γι’ άλλη μια φορά σε μία δουλειά που μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς ελεύθερα και η οποία φιλοξενεί και μερικά καλά ονόματα! Ο υπεύθυνος Dj είναι ο Nik Bean.




01) DPGC’ology Intro
02) I’m Ready To Smoke Now (Feat. Hu$tle Boyz & 8Ball)
03) Make It Hot (Feat. Snoop Dogg)
04) Where I Know You Like (Feat. 2 Chainz)
05) Dat Bitch (Feat. Hu$tle Boyz)
06) Day 2 Die
07) We Aint Feelin That (Feat. Tha Chill & Bokie Loc)
08) Let It Be Known
09) Bouncin’ (Feat. Snoog Dogg & Dom Kennedy)
10) Damn
11) Pussy So Good feat Mo B Dick
12) No Love
13) What You Smoking On (Feat. E-40, Snoop Dogg & Kokane)
14) 21 Gun Salute
15) Bitch Betta Have My Money-Spot Locked Down G-Mixx (Feat. TK Beatz)
16) Goin Down
17) 4ever N A Day (Feat. Snoop Dogg)
18) We Getting Money (Feat. Hu$le Boyz & Los)
19) Its Triccin If You Got It (Feat. Khujo Of The Goodie Mob)
20) I’m A Boss Freestyle
21) 1 on 1 (Taken From The Upcoming Daz Dillinger EP “Witit Witit”)
22) Definition Of A Ratchet (1st Single Off The Upcoming Kurupt LP “After Hours”)
23) Witit Witit (Taken From The Upcoming Daz Dillinger EP “Witit Witit”)
24) Sympony – Do U Like That (Feat. Daz Dillinger BONUS TRACK

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *