Mixtape: Axel Bauer & Lanford Selections Episode #3

Οι Axel Bauer & Lanford έχουν καταφέρει να με κάνουν να περιμένω πώς και πώς τα επόμενα Mixtapes τους. Το τρίτο επεισόδιο της γνωστής πλέον σειρά τους “Selections” έχει διπλή διάρκεια, μιας και φιλοξενεί τον Michael Canitrot με το δικό του mix. Η Tracklist μ’ όλα τα κομμάτια ακολουθεί ακριβώς κάτω από το soundcloud player!


1. Mikael Weermets & D.O.N.S -The Nighttrain w/ Hard Rock Sofa & St Brothers – Blow Up (Axwell vs Thomas Gold Remix) w/ Adele – Rolling In The Deep (Acapella)
2. Jack Back feat. David Guetta, Nicky Romero & Sia – Wild One (NO_ID Remix)
3. Bingo Players – Rattle (Original Mix)
4. Afrojack & Martin Solveig – Hello Replica (Bauer & Lanford Bootleg)
5. Madonna ft. M.I.A. & Nicki Minaj – Give Me All Your Luvin’ (Nicky Romero Remix)
6. Dabruck & Klein feat. Julian Smith – The Flavour (Gregori Klosman Vocal Mix)
7. Bauer & Lanford, Mikael Weermets – Out Of Control (Vocal Mix)
8. NO_ID – How R U Feeling Right Now (Michael Woods Re-Edit

Nero – Must Be The Feeling (Delta Heavy Remix)


1. Michael Calfan vs Dirty South – Open Your Mozaik
2. Moguai – Mpire (Original Mix)
3. Michael Brun – Rise (Dirty South Edit)
4. Swedish House Mafia – Greyhound (Original Mix)
5. Michael Canitrot – White Escape (Original Mix)
6. Miike Snow – Devil’s Work (Alex Metric Remix)
7. Sebastien Tellier – Cochon Ville (Dimitri From Paris Remix)
8. Fun. Feat Janelle Monae – We Are Young

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *