Mixtape: Mac Miller – Macadelic

Καλά ρε παιδιά, μόνο εγώ δεν είχα πάρει πρέφα ότι ο Mac Miller οργάνωνε την κυκλοφορία ενός νέου Mixtape? Όπως και να’ χει, ο γνωστός rapper έβγαλε προς ελεύθερο κατέβασμα το “Macadelic” με συμμετοχές από Lil Wayne, Juicy J, Cam’Ron, Kendrick Lamar και παραγωγές από Lex Luger, ID Labs, Ritz Reynolds & more.




01 Love Me As I Have Loved You (prod. Ritz Reynolds)
02 Desperado (prod. ID Labs)
03 Loud (prod. ID Labs)
04 Thoughts From A Balcony (prod. Sap)
05 Aliens Fighting Robots f. Sir Michael Rocks (prod. Brandun Deshay)
06 Vitamins (prod. ID Labs)
07 Fight The Feeling f. Kendrick Lamar & Iman Omari (prod. Iman Omari)
08 Lucky Ass Bitch f. Juicy J (prod. Lex Luger)
09 The Mourning After (prod. Two Fresh)
10 1 Threw 8 (prod. Black Diamond)
11 Ignorant f. Cam’ron (prod. Cardo)
12 The Question f. Lil Wayne (prod. Wally West & ID Labs)
13 Angels (When She Shuts Her Eyes) (prod. Clams Casino)
14 Sunlight f. Iman Omari (prod. Teddy Roxpin)
15 Clarity (prod. ID Labs & Ritz Reynolds)
16 America f. Casey Veggies & Joey Bada$$ (prod. Hannibal King)
17 Fuck ‘Em All (prod. ID Labs)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *