Listen: Diggy – Unexpected Arrival (Album Stream)

O Diggy είναι ένα σχετικά καινούργιο ταλέντο της urban σκηνής και μέσω της εταιρίας στην οποία κυκλοφόρησε τον νέο του δίσκο, μας δίνει την ευκαιρία να ακούσουμε όλο το album μέσω streaming. Το CD φαίνεται ενδιαφέρον και από άποψη συμμετοχών με την παρουσία των Jadakiss, Jeremih και Tank.




1. “The Arrival (Intro)”
2. “Hello World”
3. “I Need to Know”
4. “88″ (ft. Jadakiss)
5. “Two Up”
6. “Unforgivable Blackness”
7. “Special Occasion” (ft. Tank)
8. “Glow in the Dark”
9. “4 Letter Word”
10. “Do It Like You” (ft. Jeremih)
11. “Tom Edison”
12. “The Reign”
13. “Knowing Me Knowing You” (Bonus Track)
14. “What’s Going On” (Bonus Track)
15. “MSG” (Bonus Track)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *