Mixtape: Novel – Red Wine & Ambien

O Novel κυκλοφόρησε ένα νέο Mixtape με τον τίτλο “Red Wine & Ambien” το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς ελεύθερα μ’ ένα κλικ. Χωρίς πολλές λαμπερές συμμετοχές, αλλά με παραγωγούς όπως τους J.U.S.T.I.C.E League, o Novel μας υπόσχεται ωραίος R&B ρυθμούς.




Red Wine
01. Orlando Smoove
02. Nightcall To My Ex
03. Shotgun (prod. Novel & T. Reyes)
04. Sexy Muthafucka f. Eric Serman (prod. J.U.S.T.I.C.E. League)
05. Walk On By f. Charlie Clips (prod. nVme)
06. Walking Away f. KaliRaps (prod. Statik Selektah)
07. Red Wine & Ambien f. Mugsy Malone (prod. EXIT)
08. Forever Yours f. Teedra Moses (prod. REO)
09. Fuck With My Mind (prod. Dallas Austin)

10. Intermission
11. On The Weekend
12. M.Y.H. (New Ambien)
13. Video Games
14. Heat The Night f. Muzi
15. I Can’t Wait f. Ced Hughes (prod. Ced Hughes)
16. Mind Sex (prod. Dallas Austin)
17. Vanilla Sky (rmx) f. Cry$tal Nicole
18. Easy To Love You f. Stacie Orrico
19. Black Girl Lost 2.0

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *