Download: The Weeknd – Echoes Of Silence

Το νέο Mixtape του The Weeknd είναι γεγονός και προσφέρεται προς ελεύθερο κατέβασμα. Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης έκανε μία εκπληκτική χρονιά φέτος και με την καινούργια του αυτή δουλειά ευελπιστεί να συνεχίσει την καλή πορεία του. Κατεβάστε το!




01. D.D.
02. Montreal
03. Outside
04. XO/The Host
05. Initiation
6. Same Old Song
7. The Fall
8. Next
9. Echoes Of Silence

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *