Download: Andrew Kelley Presents: Raekwon – Dope On The Table

Κατεβάστε εντελώς ελεύθερα ένα … έμμεσο EP του Raekwon. O Andrew Kelley σε συνεργασία με το γνωστό site Dj Booth Net κυκλοφόρησε μία δουλειά με remixes του θρυλικού Raekwon τα οποία δείχνουν πραγματικά πολλά υποσχόμενα. Δείτε και την tracklist αυτής της κυκλοφορίας στην συνέχεια του άρθρου.




01. Two Brothers on the Corner (ft. Big L)
02. Ill Figures (Remix) (ft. M.O.P. & Kool G Rap)
03. Bricks (ft. Biggie Smalls & Ghostface Killah)
04. 401k (ft. Sean Price & Pusha T)
05. Hallwayz (The Good Die Young) (ft. Littles)
06. Fools Paradise (ft. Fabolous)
07. So Called Friends (ft Big Boi & Pusha T)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *