Fresh: Amy Winehouse feat. Nas – Like Smoke

Δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί το νέο project με την Amy Winehouse και ήδη έχουμε το πρώτο κομμάτι που διέρρευσε στο διαδίκτυο. Το καινούργιο album (θα συμπεριλαμβάνει ακυκλοφόρητα τραγούδια) θα κυκλοφορήσει στις 5 Δεκεμβρίου με τον τίτλο «Lioness: Hidden Treasures» και στην συνέχεια του άρθρου μπορείτε να δείτε την tracklist και να ακούσετε το «Like Smoke» με rap vocals από τον Nas.

Tracklist: Lioness: Hidden Treasures 
01. Our Day Will Come (Ruby & The Romantics cover) (2002)
02. Between The Cheats (2008)
03. Tears Dry On Their Own (Alternate) (2005)
04. Wake Up Alone (Alternate) (2006)
05. Will You Still Love Me Tomorrow (feat. The Dap Kings) (The Shirelles cover) (2004)
06. Valerie (Alternate) (2006)
07. Like Smoke (feat. Nas) (2008)
08. The Girl From Ipanema (2002)
09. Halftime (2002)
10. Best Friends (2003)
11. Body & Soul (feat. Tony Bennett) (2011)
12. A Song For You (Donny Hathaway cover) (2009)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *