Mixtape: Diddy & DJ Prostyle Bad Boy Presents The Preview

O Diddy αποφάσισε να promoτάρει τα ανερχόμενα (αν και θα έπρεπε να είχε αλλάξει ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός για Cassie και Red Cafe μετά από τόσα χρόνια) αστέρια της δισκογραφικής του γνωστού καλλιτέχνη. Κατεβάστε το ελεύθερα και δείτε την tracklist στην συνέχεια του άρθρου!



1. Red Cafe ft. Rick Ross & Ryan Leslie – Fly Together
2. MGK – Wild Boy ft. Waka Flocka
3. Diddy – Bad Boy Empire Interlude
4. Cassie – Radio ft. Fabolous
5. Cassie – Make You A Believer ft. Jadakiss
6. Red Cafe – Big In The Hood
7. Ciroc Interlude
8. Red Cafe – Let It Go
9. MGK – Stereo ft. Fitts (The Kickdrums)
10. MGK – Warning Shot ft. Livvi Frank
11. Diddy – Outro

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *