Mixtape: Consequence – Movies On Demand 3

Το περίμενα αρκετό καιρό και έφτασε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Αρκετός ντόρος γύρω από τον Consequence εξαιτίας ενός beef με Pusha T, παλιό label κτλ. και μία πολύ μικρή tracklist που συμπεριλαμβάνει ενδιαφέρον ονόματα. Κατεβάστε το εντελώς ελεύθερα μ’ ένα κλικ!




01 The Kumate
02 They My Juniors
03 Life Is For (feat. Mysonne)
04 Career Killer
05 Casting Couch
06 My Foot On Their Throat (feat. Greg Nice)
07 Crying Broke (feat. Rapper Big Pooh, Elzhi & Tannie J.)
08 Mr.RapFix (Hot Water)
09 Comic Book Flow
10 Don’t Waste Your Time (feat. Rell)
11 I’ve Been About

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *