Mixtape: Meek Mill – Dream Chasers [No DJ]

Ο Meek Mill συνεχίζει την ανοδική του πορεία στην Maybach Music era και μαζί με τον Dj Drama κυκλοφόρησαν το δυναμικό Mixtape, που υπόσχεται καλά beats και γνωστές συμμετοχές συναδέλφων του. Κατεβάστε την έκδοση χωρίς τα shouts και απολαύστε το εντελώς ελεύθερα. Στην συνέχεια ακολουθεί η tracklist του tape.



01. Intro
02. Get Dis Money
03. House Party Ft. Young Chris
04. I’ma Boss Ft. Rick Ross
05. Dreamchasers Ft. Beanie Sigel
06. Tony Montana
07. Body Count Ft. Rick Ross
08. Tony Story
09. Middle Of Da Summer Ft. Mel Love
10. Work Ft. Rick Ross
11. Realest U Ever Seen Ft. NH
12. I’m Me
13. Derrick Rose Ft. Mel Love
14. Don’t Panic Ft. Rick Ross & Yo Gotti
15. Sparkles Ft. Young Pooh
16. Love Don’t Live Here
17. Y’all Don’t Hear Me
18. I’m On One
19. Wont Stop

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *