Mixtape: Lil Wayne – Sorry 4 The Wait

Ο Lil Wayne βρήκε έναν πολύ καλό τρόπο για να ζητήσει “συγνώμη” από το κοινό του για τις αλλεπάλληλες καθυστερήσεις της κυκλοφορίας του νέου του δίσκου. Σήμερα μπορείτε να κατεβάσετε εντελώς ελεύθερα το φρέσκο του Mixtape με freestyles και τραγούδια που δείχνουν να είναι ιδιαίτερα αξιόλογα. Στην συνέχεια του άρθρου μπορείτε να δείτε και την αναλυτική tracklist.




01. Tunechi’s Back
02. Rollin’ Freestyle
03. Throwed Off Freestyle (Feat. Gudda Gudda)
04. Gucci Gucci
05. Marvin’s Room
06. Sure Thing Freestyle
07. Grove St. Party Freestyle (Feat. Lil B)
08. Racks Freestyle
09. Hands Up
10. Zan With The Lean
11. Inkredible Remix Freestyle
12. IDK Freestyle

One Comment

  1. Ήδη classic!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *