Mixtape: T-Pain – prEVOLVEr

Η πρώτη φορά που έγραψα για αυτό το Mixtape πρέπει να ήταν πέρσι τέτοια εποχή. Με αρκετή καθυστέρηση, ο T-Pain κυκλοφορεί το νέο και πολυσυζητημένο Mixtape με πολλά κομμάτια και αρκετές συμμετοχές γνωστών καλλιτεχνών. Κατεβάστε το ελεύθερα στο link που ακολουθεί και δείτε στην συνέχεια την tracklist του tape, για να ακούσετε κι εσείς με την σειρά σας σε τι φόρμα βρίσκεται ο γνωστός hook-maker.




01. Speech ft. Birdman
02. You Can’t See Me ft. Field Mob
03. Big Man ft. Tity Boi
04. Hoes & Ladies ft. Smoke & Lil Wayne
05. You Copying Me
06. Danger
07. Muffuga
08. So Much Pain ft. One Chance
09. The Word
10. Test Drive
11. Money On The Flo ft. Mistah FAB
12. What
13. Depressing ft. Tay Dizm
14. Motivated ft. P.L Official & B. Martin
15. Yasimilike ft. One Chance
16. Hit Em With It ft. Severe
17. Nightmare ft. One Chance
18. Money Dance ft. One Chance
19. Bring It Back ft. Tay Dizm
20. Fantasy ft. Dawn
21. Open
22. I’ll Make You
23. Have It
24. I Might Have To Go ft. One Chance
25. I’m Just Sayin’
26. What’s The Bidness
27. Out The Hood ft. Brisco & Young Cash
28. Top Flight Sex ft. Young Cash
29. Keep It Coming
30. How To Get There ft. Krizz Kaliko & Bow Wow

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *