Download: N.O.R.E. – The N.O.R.E.aster EP

Ο N.O.R.E εύχεται κι εκείνος με την σειρά του ένα όμορφο Πάσχα στους δικούς του fans και στους λάτρεις της Hip-Hop μουσικής μ’ ένα φρέσκο EP. Κατεβάστε το ελεύθερα και δείτε στην tracklist που ακολουθεί στην συνέχεια του άρθρου τα μεγάλα ονόματα με τα οποία συνεργάστηκε για την δημιουργία αυτού του project.




01) Intro
02) N.O.R.E Shot Somebody prod. by Scram Jones
03) Like The Way feat. Pharrell prod. by Neptunes
04) Look At Me Now prod. by Cool & Dre
05) Animal Thug Skit
06) Stay Up feat. Juvenile prod. by SPK
07) Something That’ feat. Masspike Miles
08) Warrior feat. Mysonne prod. by Hazardis Soundz
09) I Understand prod. by Kyze
10) Living My Life prod. by Digga
11) Queens Get The Money prod. by Hazardis Soundz
12) Stand Tall feat. Curren$y, Ace Hood prod. by Hazardis Soundz
13) Bottles Go Bang feat. Styles P, Prod by Kyze

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *