Michael Jackson – Michael Tracklist

Να’ τη λοιπόν η επίσημη tracklist του νέου δίσκου του Michael Jackson που αναμένεται στις 14 Δεκεμβρίου. Το πρώτο single κυκλοφόρησε την Δευτέρα (ακούστε το εδώ) και μου προκαλεί ένα περίεργο συναίσθημα ότι θα ακούσω τον Akon και τον 50cent στο καινούργιο album του. Δεν ξέρω γιατί, αλλά κάτι δεν μου κολλάει σε αυτές τις συνεργασίες. Σ’ ένα μήνα το αργότερο θα ξέρουμε.


01 Breaking News
02 Hold My Hand (feat. Akon)
03 Hollywood Tonight
04 Keep Your Head Up
05 (I Like) The Way You Love Me
06 Monster (feat. 50 Cent)
07 Best Of Joy
08 (I Can’t Make It) Another Day
09 Behind The Mask
10 Much Too Soon

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *