Mixtape: Ace Hood – The Statement

Οι We The Best Music σε συνεργασία με την Def Jam κυκλοφορούν το καινούργιο Mixtape του Ace Hood με τον τίτλο «The Statement». Ένας rapper που’ χε δείξει κάποια καλά στοιχεία στο παρελθόν με τα δύο του albums, καλείτε να μαζέψει την προσοχή του κόσμου με μία νέα δουλειά. Μετά το εξώφυλλο ακολουθεί το link και στην συνέχεια του άρθρου το αντίστοιχο tracklist.



01. Intro
02. Knock Knock (Prod. by Dane Cash)
03. Gangsta Shit (Prod. by White Hot)
04. Hustle Hard (Prod. by Lex Luger)
05. Why You Mad (feat. Gucci Mane) (Prod. by K.E.OnTheTrack)
06. Real Shit (Prod. by Lex Luger)
07. Go Live (feat. Joe Boom) (Prod. by Oddz N Endz)
08. P.B.S Freestyle
09. Life Style (feat. Sean Kingston) (Prod. by Boi-1da)
10. Light Up Freestyle
11. Back Against The Wall
12. Clockin (feat. Young A.C.) (Prod. by Kane Beatz)
13. The Cypher 2
14. Money Talks
15. Miss Me Freestyle
16. Dougie Freestyle
17. Loyalty Freestyle
18. The Statement (Outro) (Prod. by Infamous)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *