Album Sampler: Slum Village – Villa Manifesto

Οι Slum Village είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν τον τελευταίο τους δίσκο σε μερικές ημέρες και με χαρά σας παρουσιάζω το album sampler του «Villa Manifesto». Ακούστε αποσπάσματα από τα 13 κομμάτια που θα συμπεριλαμβάνονται στο CD και στην συνέχεια του άρθρου υπάρχει και το αντίστοιχο tracklist.

[audio:|titles=villa manifesto sampler] 


1. Bare Witness (feat. Babu)
2. Lock It Down
3. Scheming (feat. J Dilla, Posdnuos & Phife)
4. Earl Flinn
5. Faster
6. 2000 Beyond (feat. J Dilla)
7. Dance (feat. AB)
8. Don’t Fight The Feeling (feat. Dwele) [
9. Um Um (feat. Keys)
10. The Set Up
11. The Reunion Pt 2
12. Where Do We Go From Here (feat. Little Brother)
13. We’ll Show You (feat. AB)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *