Ο αγαπημένος Mixtape Dj Mick Boogie ετοίμασε μία δουλειά από δύο γνωστούς καλλιτέχνες του Νότου. Κομμάτια από τους Rick Ross και Big Boi σε 12 μουσικά blends, που σίγουρα θα βρει αρκετά μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο.



01. Intro
02. Return Of The G
03. Super High
04. Player’s Ball
05. Get Away
06. Ghetto Musick
07. Rich Off Cocaine
08. Shutter Bug
09. Atliens
10. Blow
11. Shine Blockas
12. Magnificent

One Comment

  1. Den to eixa tsekarei pote auto to mixtape

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *