Mixtape: Joell Ortiz – Me, Myself & I

O Joell Ortiz έχει κυκλοφορήσει τους τελευταίους μήνες πολύ υλικό και φαίνεται πως θέλει να μας κάνει την χάρη να μας προσφέρει όλα τα tracks μαζεμένα σ’ ένα Mixtape. Δανείζεται τον τίτλο των τραγουδιών των Beyonce και De La Soul και περιγράφει από τώρα, ότι σε αυτή την κυκλοφορία θα είναι μονάχα εκείνος στο προσκήνιο. Καλή ακρόαση.



01. All Falls Down
02. Who Dat
03. We Don’t Believe You (Feat. Joe Budden)
04. Drunk
05. Find Your Love
06. Letter To Sanaa
07. Stomp Thur (Feat. Smif N Wesson And Rock)
08. It’s Funny How (Feat. Eternia And Moss)
09. Lemonade
10. Roger That
11. Kawl Me (90’s Remix)
12. Project Boy
13. Missing You (D-Block Tribute)
14. Prowler (Feat. Ski Beatz, Jean Grae, Jay Electronica, And Mos Def)
15. God Forgive Me (Feat. DJ Kay Slay, Jae Millz, And Saigon)
16. That Work (For The Streets) (Feat. Suss One, Uncle Murda, Cassidy, French Montana, And Vado)
17. Nissan, Honda, Chevy (Feat. Jim Jones)
18. Shake
19. Banned From The Net (Feat. Big Pun And Styles P)
20. Dear Hustle
21. Kawl Me (Feat. Novel)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *